vrijdag 11 april 2014

Fietsklik komt ook naar het BakfietsTreffen

 
Grijp nu de laatste kans om te investeren in Fietsklik!
Bent u op zoek naar een goede investering, die tevens duurzaam is? Gelooft u in jonge ondernemers met innovatieve producten? Ja? Dan is Fietsklik het bedrijf waar u naar zoekt! Fietsklik, opgericht door drie jonge Amsterdamse ondernemers, is een bedrijf dat zich specialiseert in fietsaccessoires, uitgerust met een gepatenteerd kliksysteem. Door de accessoires simpelweg aan uw fiets vast te ‘klikken’, verhoogt u de functionaliteit van uw fiets aanzienlijk. Grote boodschappentassen, kratten en koffers kunt u met de Fietsklik-accessoires nu gemakkelijk vervoeren op de fiets, zonder zwaar tilwerk!
Kickstarter:
Fietsklik heeft een eigen pagina op Kickstarter.com, de grootste wereldwijde website voor crowd-funding van startende ondernemingen. Fietsklik heeft zich hieraan verbonden om naamsbekendheid te genereren op de Amerikaanse en Europese markt en extra fondsen te werven voor het produceren van nieuwe accessoires, zoals het Fietsklik-kinderzitje. De jonge onderneming had een ambitieus target voor zichzelf vastgesteld: op de Kickstarter-pagina moest er maar liefst $ 40.000 aan nieuwe investeringen binnenkomen. En dat is Fietsklik met glans gelukt! Momenteel staat het totaal van pledges op de website op maar liefst $ 64.000. Dus, tijd voor een vernieuwd target-bedrag: Fietsklik wil op Kickstarter $ 100.000 zien binnen te halen aan investeringen.
Waarom nu investeren in Fietsklik?
Allereerst omdat de deadline van het Fietsklik-account op Kicktarter.com eindigt op 1 mei
. De komende weken zijn daarom erg belangrijk voor Fietsklik. Dus als u deel wilt uitmaken van dit ambitieuze, duurzame project, en daarbij drie jonge ondernemers in hun visie wilt steunen, dan is dit uw kans! Ook wordt de keuze uit het diverse assortiment van verschillende setjes van Fietsklik-producten met de dag schaarser: het is nu wie het eerst komt, wie het eerst maalt bij de limited edition setjes, bestaande uit de meest voordelige combinaties van Fietsklik-producten.
Het belang van Fietsklik:
Naast het persoonlijk gebruiksgemak van de Fietsklik-producten, helpt u met uw keuze voor Fietsklik ook mee aan een schonere en socialere leefomgeving. Onzinnige autoritjes of scootertripjes omdat je geen trek in tillen hebt, zijn met de accessoires van Fietsklik verleden tijd. Niet alleen is dit financieel voordelig voor u, maar qua duurzaamheid ook voor uw stad, dorp of woonwijk! Hoe meer mensen er gebruikmaken van Fietsklik, hoe minder auto’s er door de stad zullen rijden. Door het reduceren van het aantal auto’s in de stad, helpt Fietsklik ook mee aan een veiliger leefomgeving. Daarnaast is het design van de Fietsklik-producten een sterke verbetering op die saaie, grauwe fietstassen of plastic boodschappentas om het stuur. Dus: groen, veilig, verantwoord en voordelig, én met een mooi design. Wat weerhoudt u nog om te kiezen voor de producten van Fietsklik ?
Benieuwd naar de Kickstarter? Check de uitzending van BNN De Social Club vrijdag 11 april om 19:55 uur!