maandag 19 januari 2015

Brinke elektrische fietsen
Brinke - Be electric 


 Italiaans design gecombineerd met Nederlandse fietstraditie.

In 2014 werden er in Duitsland en Nederland meer dan 1 miljoen elektrische fietsen verkocht.

Brinke* is een geregistreerd handelsmerk van de firma Valsabbina Commodities S.p.A.(N.V.), een leader in de fotovoltaïsche markt en de handel in grondstoffen. Wij zijn actief in het ontwerpen, de productie en de verkoop van elektrische fietsen, een sector waarin wij een referentiepunt willen worden, dankzij een capillaire commerciële actie en een internationale marketingcampagne. 
Italiaans design gecombineerd met de Nederlandse fietstraditie.


Reeds meer dan 80 winkels verkopen onze fietsen in Italie en wij hebben ook vele winkels in Duitsland, Spanje, Zwitserland, Polen, etc. Er zijn meer dan 18.000 followers van BRINKE-BIKE op Facebook.

WIJ ZOEKEN

in heel Nederland handelsagenten voor de verkoop, ontwikkeling en consolidatie van een portfolio van klanten bestaande uit privé-bedrijven, die actief zijn in de handel van fietsen, brommers en sportartikelen. Expertise op deze gebieden is vereist.

WIJ BIEDEN

Een agentuur met belangrijke commissies en bonussen bij het bereiken van de doelen. Exclusiviteit van de klanten en reële mogelijkheden voor een professionele groei door middel van een robuust programma van technische en commerciële trainingen
De toekomst van de elektrische mobiliteit zal Brinke* genoemd worden, een merk van de Nederlandse fietstraditie, gecombineerd met Italiaans design.
Voor informatie stuurt U Uw CV naar:
Website: www.brinkebike.com (download de Nederlandstalige brochure op de website)
Website van de groep : www.valsabbina.com

Zie ook: Bicicapace