woensdag 24 september 2014

Usedbakfiets lanceert nieuw concept voor inruilen van bakfietsen.

 
Vanaf 1 augustus werkt Usedbakfiets.nl van Dirk Beugelaar samen met  fietsenwinkels in het midden van het land waarbij bakfietsbezitters een tegoedbon krijgen bij het inruilen van hun bakfiets.
Als er een bakfiets ter inruil of te koop wordt aangeboden, verwijst de fietsenwinkel bij niet afnemen door naar Usedbakfiets.nl.
Usedbakfiets.nl koopt de bakfiets aan huis en verzorgt het transport. De fietsenwinkel ontvangt het aankoopbedrag van Usedbakfiets.nl en de bakfietsverkoper een tegoedbon te besteden in de fietsenwinkel.
Het voordeel is dat de bakfietsverkoper de tegoedbon in de fietsenwinkel gaat besteden.
De fietsenwinkel heeft minder opslagruimte nodig en het levert Usedbakfiets.nl bakfietsen op.

Usedbakfiets.nl koopt gebruikte bakfietsen, ongeacht merk en staat van onderhoud,  in van fietswinkels en particulieren. Deze worden tegen zo laag mogelijke kosten opgeknapt door jonge ouders en verkocht aan gezinnen, scholen, kinderdagverblijven, enzovoort.
De achterliggende gedachte van Usedbakfiets.nl is het hergebruikt stimuleren en het mogelijk maken voor elk jong gezin, ook met een laag budget, om een bakfiets te kunnen aanschaffen.Het idee om met Usedbakfiets.nl te beginnen, is ontstaan in Amsterdam.
Regelmatig zag Dirk Beugelaar daar ongebruikte bakfietsen op slot en met kettingen aan palen staan. Waarom deze niet gebruikt, verkocht of verwijderd werden begreep Dirk niet.
Dirk wist uit eigen ervaring, toen zijn kinderen nog naar de basisschool gingen, dat er behoefde is aan betaalbare bakfietsen.
Hij heeft verschillende bakfietsproducenten gevraagd waarom zij oude bakfietsen niet inr nemen,  opkopen of recyclen. Zij doen om verschillende redenen weinig met gebruikte bakfietsen.
Usedbakfiets.nl is in dit gat gesprongen om alle gebruikte bakfietsen in te kopen, tegen lage kosten op te knappen en te verkopen aan gezinnen, scholen en instellingen met een laag inkoopbudget.
Wat is er mooier dat dat een bakfiets nog een ronde mee gaat.
Onder het motto, ‘Voor elk gezin een betaalbare bakfiets’, is Usedbakfiets.nl altijd op zoek naar partners binnen en buiten de fietsenbranche om haar doelen te bereiken.

We schreven HIER al eerder over Usedbakfiets op deze site.

Hebt u een tweedehandsbakfiets die u wil verkopen of ter beschikking wil stellen aan Usedbakfiets, neem dan contact op met Dirk Beugelaar via de website: www.usedbakfiets.nl