vrijdag 27 maart 2015

Kansen voor Nederlandse fietsindustrie in Colombia

Presentatie Kansen voor Nederlandse fietsindustrie in Colombia op 2 april om 10:00 in Utrecht
De uitslag: "De Colombiaan Quintana wint Tirreno, de Nederlander Mollema tweede". Wielrennen kunnen de colombianen, maar wist u ook dat steeds meer Colombianen naar hun werk fietsen, gebruik maken van deelfietsen bij metro-en busstations of hun producten bezorgen met een bakfiets? In opdracht van RVO en de Nederlandse Ambassade in Colombia heeft de Dutch Cycling Embassy een fact finding missie in Colombia uitgevoerd naar de kansen voor de Nederlandse fietsindustrie en de resultaten van deze missie bespreken wij graag tijdens een korte presentatie met u op 2 april 2015 om 10:00 uur op het kantoor van Berenschot in Utrecht.

Programma
10:00     Ontvangst
10:15     Presentatie RVO over Colombia, de economische kansen en regelingen
10:45     Presentatie Dutch Cycling Embasy over de kansen in Colombia
11:15     Vervolg, vragen en afsluiting

Locatie:
Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht
Voer in uw navigator Eendrachtlaan als bestemming in.

Over Colombia
Colombia heeft na een rumoerige periode de afgelopen tijd op verschillende vlakken vooruitgang geboekt. De veiligheid is toegenomen, de politiek is relatief stabiel en de economie groeit als één van de hardste van Zuid-Amerika. Colombia is een "transitieland" van de Nederlandse overheid en dat betekent dat RVO u op verschillende manieren faciliteert bij het ondernemen in Colombia. ..meer info.....

Kansen voor fietsindustrie in Colombia
In Colombia is behoefte aan advies en producten. Voorbeelden zijn het maken van fiets- en mobiliteitsplannen voor steden, oplossingen voor het stallen van fiets, het aanleggen van complete fietsdeelsystemen of netwerken van fietspaden en oplossingen voor goederen- en persoonsvervoer zoals cargobikes. Tijdens de fact finding mission bleek dat de Nederlandse fietsindustrie goed staat aangeschreven en hierop kan worden voortgebouwd bij het ondernemen in Colombia.


Vervolg
Er zijn veel kansen in Colombia voor adviseurs, ontwerpers en productleveranciers en graag bespreken wij met u welke vervolgstappen de marktkansen kunnen vergroten.

Organisator:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in samenwerking met Dutch Cycling Embassy

Deelname
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. U kunt zich aanmelden via camila@urbanos.nl.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen kunt u terecht bij Camila Pinzon T 06 18241647