zondag 29 maart 2015

Presentatie DF Cargo Velomobiel van InterCityBike

Vijfde wiel

DF Cargo
Aanstaande woensdagmiddag worden bij InterCityBike/Ligfietsshop in Dronten de eerste ontwerpschetsen gepresenteerd van de DF Cargo (spreek uit: Car-go). Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom om, onder het genot van een kopje koffie of thee, de presentatie van de DF Cargo door Daniel Fenn bij te wonen. Daniel zal ingaan op de ontwerpfilosofie en designkeuzes die gemaakt zijn bij de ontwikkeling van deze derde telg in de DF-familie.
Ymte Sijbrandij: "Dit wordt de eerste snelle fiets waarmee je zowel op kampeervakantie kunt als aan wedstrijden deelnemen." De DF Cargo krijgt vijf wielen. Ymte: "Meer wielen is duidelijk een trend. We begonnen immers met twee wielen, nu is drie wielen al jaren heel gewoon. De Quattro zien we als een tussenstap op de markt. Met vijf wielen wordt het gewicht beter verdeeld. Bovendien zorgt de smalle achterkant, die behouden blijft met vijf wielen, voor een betere aerodynamica. Wij verwachten er veel van op de rechte baan."
De verwachting is dat het druk wordt. Gezien de beperkte ruimte worden bij een te grote belangstelling alleen de geïnteresseerden die zich ingeschreven hebben toegelaten.
Leden van de NVHPV hebben voorrang.
Zie de agenda voor inschrijving.  info @ ligfietsshop.nl. Vol is vol.
Adres: De Gouwe 26 C Dronten, woensdag 01 april 2015.

De brede witte velomobiel links zou een prototype zijn.