dinsdag 1 maart 2016

E-bakfietsworkshop voor ondernemers

Donderdag 31 maart vindt een workshop plaats in Zwolle over de elektrische bakfiets. Een uitgelezen kans voor ondernemers om vrijblijvend kennis te maken met het gebruiksgemak van de e-bakfiets voor goederenvervoer. De e-bakfiets kan een goed én goedkoop alternatief zijn voor de bestelauto. Verschillende ondernemers komen vertellen over deze duurzame en gezonde wijze van goederenvervoer. Bovendien kunnen er testritten worden gemaakt op verschillende modellen e-bakfietsen.
Urban Arrow e-bakfietsen voor zakelijk gebruik
De workshop wordt georganiseerd door adviesbureau Mobycon en de gemeente Zwolle. Diverse ondernemers zoals Fietsgoed Scholten en Urban Arrow, producent van e-bakfietsen, werken mee.

Steven Koster van PUURland uit Arnhem is een e-bakfietsgebruiker van het eerste uur en zal over zijn gebruikservaring vertellen. Cycloon, post- en fietskoeriers treedt op als gastheer en zal vertellen over fietskoeriers.nl, een samenwerkingsverband tussen 15 fietskoeriersbedrijven in Nederland en hun ervaringen met de elektrische bakfiets.
Steven Koster van PUURland
Tijdens de workshop zal de subsidieregeling voor de aanschaf van een e-bakfiets van de gemeente Zwolle worden toegelicht en krijgen deelnemers te horen hoe ze bij Scholten Fietsgoed korting kunt krijgen op de aanschaf van een e-bakfiets.

Volledige programma vind je H I E R

Wil je nog meer weten over bakfietsen en bakfietsen uit heel Europa uitproberen? Kom dan naar het International Cargo Bike Festival op 16 & 17 april in de Vasim in Nijmegen.