dinsdag 18 maart 2014

Festival VasimNU!

Het BakfietsTreffen 2014 maakt net als voorgaande jaren deel uit van het Festival VasimNU!
De Vasimmers gooien hun deuren weer open. Bezoekers kunnen elk hoekje en gaatje van De Vasim verkennen!

Er is voor elk wat wils te beleven: theater, muziek en diverse workshops in de werkplaatsen en ateliers van de Vasimmers. En natuurlijk is er ook ruimte om lekker achterover te hangen. Al jaren biedt de trap plaats aan menig zitvlak, waar onder het genot van culinaire hoogstandjes en een colaatje of biertje gezellig een babbeltje gemaakt kan worden.

Maar dit jaar doet De Vasim er een schepje bovenop.

Zo komt er dit jaar komt voor het eerst een kunstmarkt – en wel aan de oostkant van De Vasim, onder één van de bogen van de nieuwe stadsbrug. Onder de andere bogen zijn het BakfietsTreffen en de Proeftuin (maak zelf een proefritje met een bakfiets) te vinden. De beste singer/songwriters van nu staan op het VasimZO podium bij het BakfietsTreffen.

Voorgaande jaren stond in de hal ook een podium. Dit wordt naar buiten verplaatst, naar de westkant van De Vasim, zodat de hal in het teken komt te staan van theater. De programmering van deze main stage aan de westkant is bijna rond. Het eerste bandje dat we mogen verklappen is Skandaal! Nijmeegse ska, rock en electro met onvervalste Nederlandstalige teksten.

Iedereen uit Nijmegen en omstreken en ver daarbuiten is van harte uitgenodigd voor Festival VasimNU!

Zet het in je agenda, want het wordt legen – wait for it – dary!

Binnenkort meer info, houd DeVasim-website in de gaten en de Facebook event page in de gaten!

WEB-logotreffen14

BikkelartBosjuweelCircus CaprioliCircuswinkelCrux CreatiesDe KunstuitingDe Lachende PelikaanDe MarkiesDe SchoenfabriekDrie fotografen: Mia, Jeanette & MarcDrift om te dansenFull Stop AcrobaticsGalloway StudioGraffiti.nlGrafische WerkplaatsGroene WasHan EngbersHans KooijmanHelicon MBO opleidingenHet CrealokaalIn De War ProduktiesIn het WijlandJac Splinter ontwerper 2D3D4DMusic MeetingNietzwaar - Oefenruimte.nuOne for the RoadPrimeros ProduktiesReynaldo ChirinoRon VervuurtScript-ed…SpoenkSt. Beeldend Danstheater TelderSteen-/ beeldhouwerij Marieke van BaarleTheaterbureau PopiTheatergroep KwattaTipico DecoratieTribal FieldsViquel AutomationWoodbeGood
boek49 copy
Locatie Cultuurspinnerij De Vasim
Adres:
Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen